Проблема соціальних цінностей у сучасному українському суспільстві - Сорокін, В. С. (Одеса, 2017)
Статтю присвячено осмисленню проблеми становлення системи соціальних цінностей в сучасному українському суспільстві. Здійснюється теоретико-концептуальний підхід до аналізу проблеми соціальних цінностей у сучасному українському суспільстві.
Сорокін В. С. Проблема соціальних цінностей у сучасному українському суспільстві / В. С. Сорокін // VІІ Національний конвент: матеріали VІІ Національного конвенту Міжнародної асоціації студентів політичної науки (м. Одеса, 21-22 квітня 2017 р.). / за загальною редакцією Телешуна Я. С. – Одеса : Національний університет «Одеська юридична академія», 2017. – С. 183-185.
Keywords: цінність; потреба; інтерес; система цінностей; сучасне українське суспільство