Адвокатська таємниця, проблеми збереження - Луцик, М. В. (Одеса: Юридична література, 2015)
Стаття присвячена дослідженню суті адвокатської таємниці та її захисту в Україні. Розкриваються основні проблеми захисту і збереження конфіденційності інформації клієнта. Автор намагається виділити найбільш поширені складнощі, пов'язані з реалізацією права на захист таємниці клієнта, але розглядаючи ситуацію з боку адвоката як суб'єкта такого захисту.
Луцик М. В. Адвокатська таємниця, проблеми збереження / М. В. Луцик // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 91-93.
Keywords: адвокатська таємниця; конфіденційність; захист і гарантії збереження адвокатської таємниці; професійний обов'язок адвоката; Європейський суд з прав людини