Деякі проблемні питання захисту прав інтелектуальної власності у сфері спорту (на прикладі знака для товарів і послуг) - Лавренюк, Олег Юрійович; Лавренюк, О. Ю.; Lavreniuk, Oleh Y. (Одеса, 2018)
У статті розглядаються проблеми захисту прав інтелектуальної власності у сфері спорту. Особлива увага приділяється захисту знака для товарів і послуг. Зроблено висновок про існування проблем у захисті прав інтелектуальної власності у сфері спорту, які потребують негайного вирішення з урахуванням специфіки відносин, що виникають у цій галузі.
Лавренюк О. Ю. Деякі проблемні питання захисту прав інтелектуальної власності у сфері спорту (на прикладі знака для товарів і послуг) / О. Ю. Лавренюк // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2018. – Вип. 30. – С. 43-47.
Keywords: спорт; інтелектуальна власність; знак для товарів та послуг; захист прав; sports; intellectual property; sign for goods and services; protection of rights; protection of rights; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE