Політичний процес в умовах перехідного періоду : особливості та складові. - Кавалеров, А.А.; Кавалеров, А.А.; Kavalerov, А. (My University, 2011)
The article analyzes the characteristics of modern political process, meth- odological approaches to its interpretation. The features of the political process in a transitional period.
Кавалеров А.А. Політичний процес в умовах перехідного періоду : особливості та складові. // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2011. – Вип. 12-18 . С. 96 - 103.
Keywords: Політичний процес; Сучасний політичний процес; Політичний процес в умовах перехідного періода; Политический процесс; Современный политический процесс; Политический процесс в условиях переходного периода; The political process in transition; Politics Today; The political process