Адміністративно-правове регулювання притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності за законодавством України - Шпенов, Д. Ю.; Shpenov, D. Yu. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У статті проаналізовано підстави притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності за законодавством України. Визначено процедуру притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності. Виявлено недоліки й прогалини адміністративно-правового регулювання процедури притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності та запропоновано шляхи їх усунення.
/Шпенов Д. Ю. Адміністративно-правове регулювання притягнення суддів до дисциплінарної відповідальності за законодавством України / Д. Ю. Шпенов // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 66-71.
Keywords: судді; адміністративне законодавство України; служба суддів; дисциплінарна відповідальність; дисциплінарне провадження; судьи; административное законодательство Украины; служба судей; дисциплинарная ответственность; дисциплинарное производство; judges; administrative legislation of Ukraine; disciplinary responsibility; disciplinary proceedings