Особистість в екстремальних умовах: соціально-психологічні підходи до дослідження - Маковецька, Марія Олександрівна; Маковецька, М. О. (Одеса : НУ "ОЮА", 2024)
Стаття розглядає вплив особистості на поведінку людей у екстремальних ситуаціях. Вона обговорює різноманітність реакцій на стрес та важливість розуміння індивідуальних рис особистості для ефективного управління екстремальними умовами.
Маковецька М. О. Особистість в екстремальних умовах: соціально-психологічні підходи до дослідження / М. О. Маковецька // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір : матер. ІV міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 21 черв., 2024 р.) / за заг. ред. проф. М. Р. Аракеляна. - Одеса : НУ «ОЮА», 2024. - C. 118-122. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.28034
Keywords: екстремальні обставини; особистісний розвиток; психічний стан; еxtreme circumstances; personal development; mental state