Перспективи впровадження інформаційно-комп’ютерних технологій в судах - Арсірій, Р. О.; Арсирий, Р. А.; Arsiriy, R. A. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Стаття присвячена актуальній проблемі впровадження інформаційно-комп’ютерних технологій. Пропонується вирішення проблеми зменшення надмірного навантаження на суддів шляхом використання сучасних технологій обробки інформації. Пропонується системний підхід до вирішення впроваджувальних завдань. Описано елементи інформаційно-комп’ютерних технологій суддів.
Арсірій Р. О. Перспективи впровадження інформаційно-комп’ютерних технологій в судах / Р. О. Арсірій // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 479-484.
Keywords: інформаційно-комп’ютерні технології судів; системний підхід; автоматизоване робоче місце; навантаження суддів; судова система; информационно-компьютерные технологии судов; системный подход; автоматизированное рабочее место; нагрузка судей; судебная система; information and computer technology of courts; systems approach; automated workplace; burden of judges; the judicial system