Rule of law checklist: світоглядна практична ідея верховенства права - Музика, А. А. (Одеса, 2018)
У статті здійснене дослідження дає підстави для висновку, що джерельна база вивчення проблематики верховенства права останніми роками суттєво розширилася, його мета-охопити стрижневі елементи правовладдя. Тому Венеціанська Коміся регулярно здійснюватиме оновлення Мірила. Завдання вітчизняних науковців -долучитися до подальшого вдосконалення Мірила.
Музика А. А. Rule of law checklist: світоглядна практична ідея верховенства права / А. А. Музика // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 43-45.
Keywords: верховенство права; конституційна реформа; вітчизняна доктрина; правосуддя; "Мірило правовладдя"