Проблеми калькуляції винагороди адвоката у випадках надання безоплатної вторинної правової допомоги - Бугрій, Н. В. (Одеса: Юридична література, 2015)
Стаття присвячена такій нагальній проблемі, як калькуляція винагороди адвоката у випадках надання безоплатної вторинної правової допомоги. Зроблено висновок, що в Україні, на сьогоднішній день на достатньо високому рівні розвинутий інститут надання вторинної правової допомоги, однак її якість, прямо пропорційна від оплати даного роду послуг. Сучасний механізм калькуляції винагороди адвокатам за надання вторинної безоплатної правової допомоги не здатний в повній мірі прирівняти її до ринкових цін.
Бугрій Н. В. Проблеми калькуляції винагороди адвоката у випадках надання безоплатної вторинної правової допомоги / Н. В. Бугрій // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 117-119.
Keywords: адвокат; надання безоплатної правової допомоги; безоплатна вторинна правова допомога; винагорода адвоката; правова допомога