Особливості використання негласних слідчих (розшукових) дій під час проведення тактичних операцій з урахуванням сучасних умов - Стародубов, Олександр Сергійович; Стародубов, О. С.; Starodubov, Oleksandr S. (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Досліджено особливості використання негласних слідчих (розшукових) дій під час проведення тактичних операцій у сучасних умовах. Визначено їх значення для документування організованої злочинної діяльності, протидії конспірації та забезпечення ефективності розслідування. This study examines the specific features of the use of covert investigative (surveillance) measures during tactical operations in the modern context. It identifies their significance in documenting organized criminal activity, countering secrecy, and ensuring the effectiveness of investigations.
Стародубов О. Особливості використання негласних слідчих (розшукових) дій під час проведення тактичних операцій з урахуванням сучасних умов. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози : збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 499-503. https://doi.org/10.32837/11300.33577
Keywords: негласні слідчі (розшукові) дії; тактична операція; досудове розслідування; організована злочинність; воєнний стан; криміналістика; covert investigative (surveillance) activities; tactical operations; pre-trial investigations; organized crime; martial law; forensic science