Проблема непорівнюваності в правовій компаративістиці та її методологічне обґрунтування - Баранова, Юлія Олегівна; Баранова, Юлия Олеговна; Baranova, Julіja (My University, 2013)
The article is devoted to consideration of issues related to the problem of incomparableness in the legal comparative. Through conceptual generalizations develop methodological rules of incomparableness legal sites.
Баранова Ю. О. Проблема непорівнюваності в правовій компаративістиці та її методологічне обґрунтування / Ю. О. Баранова // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред..), Л. І. Кормич (заст. голов. ред..), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України ; НУ ОЮА. – Одеса : Фенікс, 2013. – Вип. 48. – С. 39-49.
Keywords: непорівнюваність у правовій компаративістиці; правова компаративістика; методологічні правила визначення непорівнюваності правових об’єктів; несравнимость в правовой компаративистике; правовая компаративистика; методологические правила определения несравнимости правовых объектов; incomparability legal comparative linguistics; Comparative legal; methodological rules for determining the incomparability of legal facilities