Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "HR-менеджмент готелів і ресторанів" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-тет, 2025)
Комплекс включає: 1. Власюк К.В. Силабус навчальної дисципліни «HR – менеджмент готелів і ресторанів» 2024. 2. Власюк К. В. Конспект лекцій з дисципліни «HR-менеджмент готелів і ресторанів». 3. Власюк К.В «HR-менеджмент готелів і ресторанів» : метод. реком. до практичних робіт . 4. Власюк К. В. «HR-менеджмент готелів і ресторанів» : метод. реком. до виконання самостійних робіт.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "HR-менеджмент готелів і ресторанів" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2025. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/30908