Науково-аналітичне забезпечення протидії злочинності - Чернишов, Георгій Михайлович; Чернышев, Георгий Михайлович; Chernyshev, Georgiy M. (Одеса : [б.в.], 2020)
У навчально-методичному посібнику висвітлено основні проблеми науково-аналітичного забезпечення протидії злочинності. Навчальний курс «Науково-аналітичне забезпечення протидії злочинності» сфокусований на поглибленому вивчені фундаментальних основ кримінології, теорії та практики протидії злочинності. Навчальна дисципліна включає розгляд прикладних питань застосування кримінологічних знань, методики збирання та аналізу кримінологічної інформації, методології організації та проведення наукових кримінологічних досліджень, організації кримінологічного прогнозування та планування, кримінологічних засад нормативно-правового, організаційно-управлінського, науково-методичного та інформаційного забезпечення запобіжної діяльності. З практичної точки зору навчальний курс передбачає аналіз напрямків науково-аналітичного забезпечення протидії злочинності в цілому та окремих її проявів. У посібнику наводяться методики підготовки до занять, практичні завдання, перелік навчальних тем та питань для підготовки до екзаменів. Розраховано на студентів закладів вищої освіти.
навчально-методичний посібник
Чернишов Г. М. Науково-аналітичне забезпечення протидії злочинності [Електронний ресурс] : навч.-метод. посібник / Г .М. Чернишов. - Одеса, 2020. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.12339
Keywords: протидія злочинності; кримінологія; запобіжна діяльність; навчально-методичний посібник; противодействие преступности; криминология; противодействие преступности; профилактическая деятельность; учебно-методическое пособие; combating criminality; criminology; profilactic measures; manual