Прокуратура як суб’єкт конституційно-правових відносин в Україні - Грицаєнко, Леонід Романович; Грицаенко, Леонид Романович; Gricaenko, Leonid R. (My University, 2009)
Автором проаналізовано сутність принципу поділу влади. Науково обґрунтовано місце прокуратури у державному механізмі.

Автором проанализированы сущность принципа разделения властей. Научно обосновано место прокуратуры в государственном механизме.

The author analyzed essence of separation of powers principle. The place of Prosecutor’s Office in the state mechanism is scientifically grounded.
Грицаєнко Л. Р. Прокуратура як суб’єкт конституційно-правових відносин в Україні / Л. Р. Грицаєнко // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України, ОНЮА. – Одеса : Фенікс, 2009. – Вип. 38. – С.80-87.
Keywords: прокуратура України; реформування прокуратури України; судова влада; виконавча влада; Конституція України; прокуратура Украины; реформирование прокуратуры Украины; судебная власть; исполнительная власть; Конституция Украины; законодавча влада; законодательная власть; Ukrainian prosecutors; reform of the Prosecutor's Office; judicial power; executive power; The Constitution of Ukraine; legislative power