Лексико-синтаксические особенности законодательных текстов во французском и украинском юридических дискурсах (контрастивный анализ) - Чобан, О. С.; Чобан, Ольга Семенівна; Choban, O. S. (Одеса, 2016)
У статті визначаються поняття юридичного та законодавчого дискурсів, досліджуються лексико-синтаксичні особливості законодавчих текстів у юридичному дискурсі Франції та України.

The paper gives definitions of the concepts of the legal and legislative discourses and investigates the lexical and syntactical characteristics of legislative texts in the legal discourse of France and Ukraine.
Чобан, О. С. Лексико-синтаксические особенности законодательных текстов во французском и украинском юридических дискурсах (контрастивный анализ) / О. С. Чобан // Одеський лінгвістичний вісник. - 2016. - Вип. 7. - С. 242-246.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; лексико-синтаксичні особливості; юридичний дискурс; законодавчий дискурс; lexical and syntactical characteristics; legal discourse; legislative discourse