Співвідношення громадянського і сімейного права в Україні і республіка Болгарія - Плачкова, Марія Харлампієвна (Одеса: Фелікс, 2021)
В статті аналізуються проблемні питання співвідношення громадянського і сімейного права в Україні та в республіці Болгарія.
Плачкова М. Х. Співвідношення громадянського і сімейного права в Україні і республіка Болгарія / М. Х. Плачкова // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 332-335.
Keywords: Україна; громадянське право; сімейне право; республіка Болгарія