Діяльність адвокатури в умовах воєнного стану - Гільтай, А. В. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті визначено сутність та особливості організаційно-правових засад діяльності адвокатури України в умовах воєнного стану.
Гільтай А. В. Діяльність адвокатури в умовах воєнного стану / А. В. Гільтай // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 118-121.
Keywords: адвокатура; адвокат; адвокатська діяльність; організаційно-правові засади; воєнний стан