Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Об’єктно-орієнтоване програмування» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Об’єктно-орієнтоване програмування» Педяш Володимир Віталійович. 2. Стрелковська І.В., Приходько С.Б., Григор’єва Т.І. Об'єктно-орієнтоване програмування : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів [Електронне видання] / Стрелковська І.В., Приходько С.Б., Григор’єва Т.І. Кафедра інформаційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 26 с. 3. Педяш В.В. Об’єктно-орієнтоване програмування : опорний конспект лекцій для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями галузі «Інформаційні технології» [Електронне видання]; Кафедра комп’ютерної інженерії та інноваційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 43 с. 4. Педяш В.В. Об’єктно-орієнтоване програмування : методичні вказівки до практичних робіт для здобувачів вищої освіти, які навчаються за спеціальностями галузі «Інформаційні технології» [Електронне видання]; Кафедра комп’ютерної інженерії та інноваційних технологій Міжнародного гуманітарного університету. Одеса, 2025. 55 с. 5. Робоча програма навчальної дисципліни «Об’єктно-орієнтоване програмування» Педяш Володимир Віталійович.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Об’єктно-орієнтоване програмування» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32493