Здатність особистості до саморозвитку шлюбного потенціалу - Вовк, А.І. (Одеса, 2022)
У статті досліджено і проаналізовано проблеми самореалізації особистості до саморозвитку шлюбного потенціалу. Відтак, людина має бачити відповідність між реальними стосунками та ідеальними, бути готовою взяти відповідальність та розпочати глибинну трансформацію сформованого шлюбного потенціалу. Перспективою подальших досліджень є розробка програми корекції сформованого шлюбного потенціалу особистості.
Вовк А.І. Здатність особистості до саморозвитку шлюбного потенціалу / А.І.Вовк // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.46-49. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: особистість; сім'я; дошлюбні стосунки; шлюбний потенціал; потенціал; самореалізація особистості; саморозвиток шлюбного потенціалу