Культурно-антропологічний вимір ефективності системи кримінально-правових заходів - Козаченко, О. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
В статті досліджується система заходів кримінально-правового характеру. Аналізується співвідношення кримінальної відповідальності та інших заходів кримінально-правового характеру. Висвітлено культурно-антропологічний вимір ефективності системи кримінально-правових заходів.
Козаченко О. В. Культурно-антропологічний вимір ефективності системи кримінально-правових заходів / О. В. Козаченко // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.223-224.
Keywords: кримінально-правові заходи; система заходів; ефективність системи кримінально-правових заходів; інші кримінально-правові заходи; культурно-антропологічний вимір