Кваліфікаційна робота з філології: структура, зміст, вимоги : методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань В «Культура, мистецтво та гуманітарні науки» спеціальності В11 «Філологія» - Томчаковська, Юлія Олегівна; Строченко, Леся Василівна; Томчаковський, Олександр Георгійович (Суми : Університетська книга, 2025)
Методичні рекомендації «Кваліфікаційна робота з філології: структура, зміст, вимоги» призначені для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань В «Культура, мистецтво та гуманітарні науки» спеціальності В11 «Філологія». Мета рекомендацій полягає у висвітленні та роз’ясненні основних принципів підготовки й написання наукових робіт з філології. Методичні рекомендації охоплюють як загальну методологію дослідницької діяльності, так і конкретні змістові та технічні вимоги до кваліфікаційних робіт у цій галузі.
Кваліфікаційна робота з філології: структура, зміст, вимоги : методичні рекомендації для здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань В «Культура, мистецтво та гуманітарні науки» спеціальності В11 «Філологія» / уклад. : Ю. О. Томчаковська, Л. В. Строченко, О. Г. Томчаковський ; Національний університет «Одеська юридична академія». – Суми : Університетська книга, 2025. – 30 с.
Keywords: кваліфікаційна робота у галузі філології; вимоги до змісту кваліфікаційної роботи; вимоги до оформлення кваліфікаційної роботи; структура кваліфікаційної роботи; методи лінгвістичних досліджень; методологія наукового дослідження в галузі філології