Захист прав людини в порядку цивільного судочинства в цифрову еру : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. ім. Ю. С. Червоного (Одеса, 28 груд. 2023 р.) - (:unkn) unknown (Одеса : Фенікс, 2023)
У збірнику висвітлено матеріали науково-практичної конференції щодо актуальних питань цивільного процесуального права та розвитку цивільного судочинства в цифрову еру. Запропоновано результати наукових досліджень у сфері нотаріату та адаптації виконавчого провадження до електронної форми судочинства в Україні. Видання розраховано на науково-педагогічних працівників, докторантів, аспірантів, здобувачів вищої освіти та юристів-практиків, які цікавляться проблемами сучасної науки цивільного процесуального права, нотаріату та виконавчого процесу.
Захист прав людини в порядку цивільного судочинства в цифрову еру : матеріали Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. ім. Ю. С. Червоного (Одеса, 28 груд. 2023 р.) [Електронне видання] / за заг. ред. Н. Ю. Голубєвої ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2023. – 110 с. – Режим доступу : https://hdl.handle.net/11300/27187
Keywords: цивільне процесуальне право; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; цивільне судочинство; нотаріат; адаптації виконавчого провадження до електронної форми судочинства; виконавчий процес