Адміністративно-правове регулювання діяльності органів законодавчої влади в умовах використання інформаційних технологій - Топіха, С. М.; Топиха, С. Н.; Topiha, S. M. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
Статтю присвячено дослідженню адміністративно-правового регулювання використання інформаційних технологій законодавчими органами України.
Топіха С. М. Адміністративно-правове регулювання діяльності органів законодавчої влади в умовах використання інформаційних технологій / С. М. Топіха // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 73. – С. 118-125.
Keywords: інформаційні технології; законодавча діяльність; інформаційно-правове забезпечення; парламентський портал; система; Верховна Рада України; информационные технологии; законодательная деятельность; информационно-правовое обеспечение; парламентский портал; система; Верховная Рада Украины; information technology; legislative activities; information and legal support; portal parliamentary system; Verkhovna Rada Ukraine