Доцільність та умови створення українського міжнародного реєстру суден - Котлубай, В. О.; Kotlubay, V. A. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Стаття присвячена розгляду тенденцій розвитку світових морських перевезень, пропозиції тоннажу, позиції українського торговельного флоту на світовому фрахтовому ринку. Обґрунтовується доцільність створення та основні умови функціонування Українського міжнародного реєстру суден.
Котлубай В. О. Доцільність та умови створення українського міжнародного реєстру суден / В. О. Котлубай // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 250-256.
Keywords: міжнародний реєстр суден; судноплавні компанії; реєстрація суден; державна підтримка; конкурентоспроможність; международный реестр судов; судоходные компании; регистрация судов; государственная поддержка; конкурентоспособность; international register of ships; shipping companies; ship registration; government support; competitive