Макроекономіка. Мікроекономіка : практикум - Кібік, Ольга Миколаївна; Кібік, О. М.; Кибик, Ольга Николаевна; Kibik, Olha M.; Редіна, Євгенія Валентинівна; Редіна, Є. В.; Редина, Евгения Валентиновна; Redina, Yevheniia V.; Хаймінова, Юлія Володимирівна; Хаймінова, Ю. В.; Хайминова, Юлия Владимировна; Khaiminova, Yuliia V.; et al. (Одеса : НУ "ОЮА", 2021)
Практикум відповідає програмі навчальної дисципліні «Макро- та мікроекономіка». В практикумі представлено завдання, кейси, питання для самоперевірки, питання для обговорення з дисципліни, а також список рекомендованої літератури. Практикум призначений для здобувачів вищої освіти, що отримують ступінь бакалавра у галузі знань 07 «Управління та адміністрування» зі спеціальності 073 «Менеджмент», буде корисним для підготовки здобувачів, що отримують освіту з економічних, управлінських та правової спеціальностей.
Кібік О. М. Макроекономіка. Мікроекономіка : практикум / О. М. Кібік, Є. В Редіна, Ю. В. Хаймінова, В. О. Котлубай, І. Ф. Примаченко, Н. Ю. Калмикова. - Одеса : НУ "ОЮА", 2021. - 76 с.
Keywords: макроекономіка; мікроекономіка; економічна система; економічна політика; національна економіка; ринок; macroeconomics; microeconomics; economic system; economic policy; National economy; market; Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Business and economics