Засади запезпечення прав і свобод людини та громадянина в Україні - Паращич, Т. В. (Одеса: Фелікс, 2013)
У статті здійснено аналіз механізму забезпечення прав і свобод людини та громадянина в Україні.
Паращич Т. В. Засади запезпечення прав і свобод людини та громадянина в Україні / Т. В. Паращич // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.435-437.
Keywords: права людини; громадянин; механізм забезпечення прав людини; сімейний адвокат; юридична допомога