Актуальні проблеми освітніх та філологічних наук : збірник матеріалів Регіональної наукової конференції молодих учених та здобувачів вищої освіти, присвяченої Дню науки (м. Одеса, 18 травня 2026 р., Міжнародний університет) - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнародний університет, 2026)
Матеріали представлено в авторській редакції. Відповідальність за зміст та авторський стиль публікацій, розміщених у збірнику, несуть автори.
Актуальні проблеми освітніх та філологічних наук : зб. матеріалів Регіональної наук. конф. молодих учених та здобувачів вищої освіти, присвяч. Дню науки (м. Одеса, 18 травня 2026 р., Міжнародний університет). Одеса, 2026. 202 с. URL: https://hdl.handle.net/11300/32892
Keywords: публіцистичний текст; перекладацька діяльність; майбутні філологи; газетно-журнальний жанр; жанрова типологія; письмовий переклад; мовна підготовка; комунікативна діяльність; стилістичні особливості; інтерпретація тексту