Нормативне закріплення принципів медичної допомоги в Україні - Зогий, І. М.; Зогий, И. Н.; Zogiy, I. M. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Стаття містить аналіз міжнародно-правових стандартів та законодавства України у галузі д охорони здоров'я на предмет закріплення принципів медичної допомоги. Проаналізовано співвідношення норм-принципів медичної допомоги та норм, що регулюють порядок її надання.
Зогий І. М. Нормативне закріплення принципів медичної допомоги в Україні / І. М. Зогий // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 65 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 463-470.
Keywords: медична допомога; принципи медичної допомоги; медицинская помощь; принципы медицинской помощи; medical care; principles of medical care