Значення похідних доказів для кримінально-процесуального доказування: питання теорії та практики - Івасюк, І. Г.; Ивасюк, И. Г.; Ivasyk, I. G. (Одеса : Юрид. л-ра, 2013)
У статті досліджується значення похідних доказів для кримінально-процесуального доказування з позиції теорії та практики їх застосування. Досліджуючи значення похідних доказів, автор вказує на їх суттєву роль, яку вони виконують у процесі кримінально-процесуального доказування, та виділяє їх характерні особливості.
Івасюк І. Г. Значення похідних доказів для кримінально-процесуального доказування: питання теорії та практики / І. Г. Івасюк // Актуальні проблеми держави і права: зб. наук. пр. /редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.]; МОН України, НУ ОЮА. – Одеса: Юрид. л-ра, 2013. – Вип. 70. - С. 256-262.
Keywords: докази; доказування; кримінальне провадження; класифікація доказів; похідні докази; доказательства; доказывание; уголовное производство; классификация доказательств; производные доказательства; evidence; proving; criminal proceedings; classification of evidence; derived evidence