Правові засади адвокатського самоврядуваня - Супрун, О. В. (Одеса: Фелікс, 2013)
В статті здійснено теоретичний аналіз правових засад адвокатського самоврядування в Україні. Досліджено зміст і структуру адвокатського самоврядування. Зазначено, що потрібно щоб адвокатура була незалежною від держави і управлялася самостійно, тобто на рівні адвокатського самоврядування у формі самоорганізації та саморегулювання.
Супрун О. В. Правові засади адвокатського самоврядуваня / О. В. Супрун // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.560-562.
Keywords: адвокат; адвокатура; адвокатська діяльність; адвокатське самоврядування; об'єднання адвокатів; З'їзд адвокатів