Дієві механізми виконання рішень Європейського суду з прав людини як ефективний засіб подолання структурних недоліків в аспекті діяльності Верховного Суду України - Короткевич, М. Є.; Короткевич, Н. Е.; Korotkevich, M. Ye. (Одеса : Фенікс, 2013)
В статті аналізуються дієві механізми виконання рішень Європейського суду з прав людини як ефективний засіб подолання структурних недоліків в аспекті діяльності верховного суду України.

В статье анализируются действенные механизмы выполнения решений Европейского суда по правам человека как эффективное средство преодоления структурных недостатков в аспекте деятельности Верховного Суда Украины.

This paper analyzes the effective mechanisms of execution of the European Court of human Rights judgments as an effective means of elimination structural deficiencies in the aspect of the Supreme Court of Ukraine.
Короткевич М. Є. Дієві механізми виконання рішень Європейського суду з прав людини як ефективний засіб подолання структурних недоліків в аспекті діяльності Верховного Суду України / М. Є. Короткевич // Правове забезпечення ефективного виконання рішень і застосування практики Європейського суду з прав людини : матер. 2-ї Міжнар. наук.-практ. конф. (Одеса, 20-21 вересня 2013 р.) / за ред. С. В. Ківалова ; НУ «ОЮА». – Одеса : Фенікс, 2013. – С. 193-198.
Keywords: Європейський суд з прав людини; Верховний Суд України; структурні недоліки; виконання рішень; Европейский суд по правам человека; Верховный Суд Украины; структурные недостатки; исполнение решений; European Court of human Rights; the Supreme Court of Ukraine; the structural deficiencie; execution of judgment