Поняття та особливості механізму адміністративно-правового забезпечення видворення іноземців та осіб без громадянства з України - Гула, І. Л.; Гула, И. Л.; Hula, I. L. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Розглядається механізм адміністративно-правового забезпечення видворення іноземців та осіб без громадянства з України, його основні функції, форми та особливості.
Гула І. Л. Поняття та особливості механізму адміністративно-правового забезпечення видворення іноземців та осіб без громадянства з України / І. Л. Гула // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 68. - С. 504-510.
Keywords: забезпечення; механізм адміністративно-правового забезпечення реалізації видворення іноземців та осіб без громадянства; правове регулювання; функція адміністративно-правового регулювання; обеспечение; механизм административно-правового обеспечения реализации выдворения иностранцев и лиц без гражданства; правовое регулирувание; функция административно-правового регулирувания; provision; administrative and legal mechanism to ensure the implementation of expulsion of foreigners and stateless persons; legal regulation; the function of administrative and legal regulations