Особливості правового регулювання використання земель рекреаційного призначення - Чепурная, Ксенія Сергіївна (Одеса: Гельветика, 2019)
У статті досліджено поняття землі рекреаційного призначення та їхній правовий режим. Проаналізовано склад і використання земель рекреаційного призначення. Визначено основні риси, притаманні землям рекреаційного призначення в межах українського зхаконодавства. Указано, що правовий режим земель рекреаційного призначеня є порядком поведінки суб'єкти правовідносин із приводу їх використання.
Чепурная К. С. Особливості правового регулювання використання земель рекреаційного призначення / К. С. Чепурная // Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного Права: збірник матеріалів Університетської інтернет-конференції «Проблеми застосування норм аграрного, земельного та екологічного права»: матер. конференції (м. Одеса, 24 травня 2019 року) / відп. ред. д.ю.н., доц. Т.Є. Харитонова, к.ю.н., доц. Є.О. Платонова, к.ю.н., доц. Л.А. Канівець, к.ю.н., доц. К.М. Караханян. – Одеса: Гельветика, 2019. – С. 198-200.
Keywords: Земельний кодекс України; землі рекреаційного призначення; правовий режим; особливість земель; земельне законодавство