Цивільно-правові засоби сприяння підготовки України до чемпіонату Європи з футболу «Євро 2012 » - Федосеев, П. М.; Федосеев, П. М.; Fedoceyev, P. M. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
Стаття присвячена характеристиці організаційно-правових засобів проведення чемпіонату Європи «Євро 2012» в Україні, а також перспективам такого заходу для України. Розглянуто проблеми, що виникають у ході організації.
Федосеев П. М. Цивільно-правові засоби сприяння підготовки України до чемпіонату Європи з футболу «Євро 2012 » / П. М. Федосеев // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ «ОЮА». – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – Вип. 66. - С. 223-228.
Keywords: контроль; концепція; організаційно-правові засоби; концепция; организационно-правовые средства; control; conception; organizational and legal means