Юридична природа світових стандартів в адвокатурі - Лехняк, І. Г. (Одеса:Фелікс, 2013)
В статті досліджено роль міжнародних та європейських стандартів адвокатури у вітчизняній правовій системі та необхідність їх подальшого запровадження на шляху розвитку України.
Лехняк І. Г. Юридична природа світових стандартів в адвокатурі / І. Г. Лехняк // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.423-425.
Keywords: адвокатура; міжнародні стандарти адвокатури; європейські стандарти адвокатури; правова система України; права людини; професійна відповідальність адвокатів