Забезпечення безпеки громадян за межами держави в умовах політичної нестабільності та терористичних дій - Бондар, Олександр Миколайович (My University, 2013)
В статті розглядаються питання забезпечення безпеки громадян України за кордоном в умовах політичної нестабільності та терористичних дій. Аналізуються політичні, дипломатичні, військові заходи по забезпеченню їх безпеки та евакуації.

В статье рассматриваются вопросы обеспечения безопасности граждан Украины за границей в условиях политической нестабильности и террористических действий. Анализируются политические, дипломатические, военные меры по обеспечению их безопасности и эвакуации.

The article deals with the safety of citizens of Ukraine abroad in terms of political instability and terrorism. The political, diplomatic and military measures to ensure their safety and evacuation are analyzed.
Keywords: безпека громадян України за кордоном; терористичні дії; тероризм; безопасность граждан Украины за рубежом; терроризм; safety of citizens of Ukraine abroad; terrorist actions; terrorism; террористические действия