Предмет дослідження криміналістики: сучасні тенденції розвитку - Комісарчук, Р. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті визначені окремі складники вчення про криміналістичну технологію, на основі якого можна виробити копмлекс науково обгрунтованих практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності діяльності з виявлення, розслідування та попередження злочинів.
Комісарчук Р. В. Предмет дослідження криміналістики: сучасні тенденції розвитку / Р. В. Комісарчук // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.423-425.
Keywords: загальна теорія криміналістики; вчення про криміналістичну технологію; об'єкт криміналістики; методи дослідження криміналістики; предмет криміналістичного пізнання