Політико-правовий статус Криму в програмних документах тимчасового кримського мусульманського виконавчого комітету і Татарської партії (березень – жовтень 1917 року) - Хаялі, Рустем Ізеттовіч (My University, 2013)
Стаття присвячена аналізові програмних документів ТКМВК і Татарської партії, в яких сформульовано мету і завдання політичного врегулювання статусу Криму у складі Росії після Лютневої революції.

Статья посвящена анализу программных документов ВКМИК и Татарской партии, в которых сформулированы цели и задачи политического урегулирования статуса Крыма в составе России после Февральской революции.

The article deals with program documents of TCMAC and Tatar Party in which formed the main aims and tasks of political regulation of the status of the Crimea in Russia after February revolution.
Keywords: Програмні документи тимчасового кримського мусульманського виконавчого комітету і Татарської партії; політико-правовий статус Криму; політико-правові пріоритети кримських татар; Программные документы временного крымского мусульманского исполнительного комитета и Татарской партии; политико-правовой статус Крыма; Февральская революция; Лютнева революція; политико-правовые приоритеты крымских татар; Programming documents temporarily Muslim Crimean Tatar executive committee and party; political and legal status of Crimea; political and legal priorities of the Crimean Tatars; February revolution