Історія виникнення та еволюція етимології терміну " адвокат" - Чорна, Я. А. (Одеса:Фелікс, 2013)
В статті розкрито питання історії виникнення та еволюція етимології терміну "адвокат", зародження та розвиток інституту адвокатури, нормативне регулювання праці адвоката, його права та обов'язки.
Чорна Я. А. Історія виникнення та еволюція етимології терміну " адвокат" / Я. А. Чорна // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.197-200.
Keywords: термін "адвокат"; історія адвокатури; філософія адвокатської діяльності; суспільні відносини; адвокатська діяльність