Удосконалення системи надання психологічних послуг через готельну анімацію - Терещук, Н. В. (Одеса, 2022)
У статті розглянуто типологію готельної анімаційної діяльності, визначено коло основних понять, розкрито аспекти, що визначають зростання ролі даного виду діяльності для залучення туристів.
Терещук Н .В. Удосконалення системи надання психологічних послуг через готельну анімацію / Н. В. Терещук // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.245-248. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: анімація; готельна анімація; дозвіллєві центри; туристична анімація; рекреаційний ефект