Судові та правоохоронні органи України : навчально-методичний посібник - Олексій, Уляна Олександрівна; Олексій, У. О.; Олексий, Ульяна Александровна; Oleksii, Uliana O.; Гнатовська, Альона Ільдусівна; Гнатовська, А. І.; Гнатовская, Алена Ильдусовна; Hnatovska, Alona I.; Латковський, Павло Павлович; Латковський, П. П.; Латковский, Павел Павлович; Latkovskyi, Pavlo P.; et al. (Чернівці, 2021)
Навчально-методичний посібник з тестовими завданнями для перевірки знання навчальної дисципліни «Судові та правоохоронні органи України» підготовлено відповідно до вимог державних освітніх стандартів для викладачів закладів вищої освіти та здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, що навчаються за спеціальністю 081 «Право».

The training and methodical manual with methodical tasks for testing the knowledge of the discipline "Judicial and Law Enforcement Bodies of Ukraine" was prepared in accordance with the requirements of state educational standards for teachers of higher education and applicants for higher education of the first (bachelor) level majoring in 081 "Law".
Судові та правоохоронні органи України : навчально-методичний посібник з тестовими завданнями (для здобувачів вищої освіти денної та заочної форми навчання) / У. О. Олексій, А. І. Гнатовська, П. П. Латковський, А. В. Марущак. - Чернівці, 2021. - 75 с.
Keywords: правоохоронні органи; судові органи; судова система; правозахисні органи; правоохоронна система; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE