Проблеми правового статусу фізичної особи-споживача електричної енергії через приєднану мережу - Пожоджук, Роман Васильович; Пожоджук, Роман Васильевич; Pozhodzhuk, Roman V. (My University, 2015)
В статті розглядаються проблемні питання та теоретичні підходи до визначення правового статусу фізичної особиспоживача електричної енергії через приєднану мережу. На основі проведеного дослідження пропонується внесення змін до законодавства України.

В статье рассматриваются проблемные вопросы и теоретические подходы к определению правового статуса физического лица-потребителя электрической энергии через присоединенную сеть. На основе проведенного исследования предлагается внесение изменений в законодательство Украины.

The article considersthe problematic issues and theoretical approaches to the determination of the legalstatus of an individualconsumer of electricitythrough the connected network. On the basis of the research proposedamendments to the legislation of Ukraine.
Пожоджук Р. В. Проблеми правового статусу фізичної особи-споживача електричної енергії через приєднану мережу / Р. В. Пожоджук // Часопис цивілістики. – 2015. – Вип. 18. – С. 82-86.
Keywords: споживач; фізична особа-споживач; побутовий споживач; побутові потреби; особисті потреби; суб’єкт електроенергетики; потребитель; физическое лицо-потребитель; бытовой потребитель; бытовые нужды; личные потребности; субъект электроэнергетики; consumer; an individual consumer; household consumer; household needs; personal needs; the subject of electricity