Основні етапи розвитку комунікаційних технологій - Недбай, В'ячеслав Вікторович; Недбай, Вячеслав Викторович; Nedbay, Vyacheslav V. (Одеса : Фенікс, 2014)
У статті розглядаються головні віхи розвитку комунікаційних технологій від первісного до інформаційного суспільства. Визначено особливості окремих етапів цього процесу та його загальні риси.

В статье рассматриваются основные вехи развития коммуникационных технологий от первобытного до информационного общества. Определены особенности отдельных этапов этого процесса и его общие черты.

In the article the main landmarks of development of communication technologies are examined from primitive to informative society. The features of the separate stages of this process and its general lines are certain.
Недбай В. В. Основні етапи розвитку комунікаційних технологій / В. В. Недбай // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), М. А. Польовий [та ін.] ; НУ «ОЮА», Південноукраїнський центр гендерних проблем. – Одеса : Фенікс, 2014. – Вип. 53. – С. 166-173.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; комунікаційні технології; етапи розвитку; історичний огляд; розвиток медіаіндустрії; коммуникационные технологии; этапы развития; исторический обзор; развитие медиаиндустрии; historical review; communication technology; stages of development; the development of the media industry