Щодо визначення категорії "податковий контроль" в Податковому кодексі України - Боднарук, Ю. В. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті розглянуто питання податкового контролю в розрізі сучасних тенденцій його розвитку. Звернено увагу і проаналізовано легальне визначення поняття "податковий контроль"в Податковому кодексі України.
Боднарук Ю. В. Щодо визначення категорії "податковий контроль" в Податковому кодексі України / Ю. В. Боднарук // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.76-77.
Keywords: податковий контроль; поняття податкового контролю; Податковий кодекс України; фінансове право; фінансова діяльність України