Теоретичні, правові та праксеологічні засади правозахисної комунікації потерпілого у кримінальному провадженні - Мудрак, Інна Василівна; Мудрак, І. В.; Мудрак, Инна Васильевна; Mudrak, Inna V.; Ракіпова, Інна Василівна (Міжнародний гуманітарний університет, Одеса, 2023)
Дисертація є першим у вітчизняній науці кримінального процесуального права спеціальним комплексним дослідженням сутності та способів реалізації правозахисної комунікації потерпілого у кримінальному процесі України.
Ракіпова І. В. Теоретичні, правові та праксеологічні засади правозахисної комунікації потерпілого у кримінальному провадженні : дис. ... докт. юрид. наук: 12.00.09 / Ракіпова, Інна Василівна. – Міжнародний гуманітарний університет, Одеса, 2023. – 544 с.
Keywords: кримінальне провадження; потерпілий; представник потерпілого; правозахисна комунікація; права людини; забезпечення права на захист та представництво; представництво за призначенням; захист від вторинної віктимізації; розумні строки; доказування; особливі порядки кримінального провадження; досудове розслідування; слідчий суддя; судове провадження; відшкодування (компенсація) шкоди у кримінальному провадженні; criminal proceedings; victim; representative of the victim; human rights communication; human rights; ensuring the right to defense and representation; representation by appointment; protection against secondary victimization; reasonable terms; evidence; special procedures of criminal proceedings; pre-trial investigation; investigation judge; court proceedings; compensation for damage in criminal proceedings