Політичні стратегії сучасної України : навчально-методичний посібник - Кормич, Людмила Іванівна; Кормич, Л. І.; Кормич, Людмила Ивановна; Kormych, Liudmyla I.; Краснопольська, Тетяна Миколаївна; Краснопольська , Т. М.; Краснопольская, Татьяна Николаевна; Krasnopolska, Тetiana М. (Одеса : Фенікс, 2015)
Навчально-методичний посібник призначений для надання допомоги студентам, які вивчають дисципліну «Політичні стратегії сучасної України». У навчально-методичному посібнику викладено зміст навчальної дисципліни за темами лекцій та практичних занять, практичні завдання зі спецкурсу, перелік тем для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, перелік тем рефератів, методичні рекомендації до роботи з першоджерелами, список рекомендованої літератури та короткий словник термінів. Посібник підготовлено відповідно до освітньо-професійної програми вищої освіти за професійним напрямком 6.030104 «Політологія». Посібник рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців на таких рівнях вищої освіти – бакалаврський рівень, магістерський рівень.

Учебно-методическое пособие предназначено для студентов, изучающих дисциплину «Политические стратегии современной Украины». В учебно-методическом пособии изложено содержание учебной дисциплины по темам лекций и практических занятий, практические задания по спецкурсу, перечень тем для самостоятельной работы, вопросы для проверки знаний по дисциплине, перечень тем рефератов, методические рекомендации для работы с первоисточниками, список рекомендуемой литературы и краткий словарь терминов. Пособие подготовлено в соответствии с образовательно-профессиональной программой высшего образования по профессиональному направлению 6.030104 «Политология». Пособие рекомендовано использовать в учебной работе при подготовке специалистов на таких уровнях высшего образования - бакалаврский уровень, магистерский уровень.

The educational and methodological manual is intended for students studying the discipline "Political strategies of modern Ukraine". The manual contains topics of lectures and practical exercises in the academic discipline, practical tasks for a special course, a list of topics for independent work, questions to test knowledge in the discipline, a list of essay topics, guidelines for working with primary sources, a list of recommended literature and a short dictionary of terms. The manual has been prepared in accordance with the educational and professional program of higher education in the professional direction 6.030104 "Political Science" and is recommended to be used in the training of specialists at the bachelor's and master's levels of higher education.
Кормич Л. І. Політичні стратегії сучасної України : навч.-метод. посібник / Л. І. Кормич, Т. М. Краснопольська. − Одеса : Фенікс, 2015. − 104 с.
Keywords: Research Subject Categories::SOCIAL SCIENCES::Social sciences::Political science; політичні стратегії