Відшкодування шкоди, завданої за порушення інформаційної безпеки - Гарган, Сергій Юрійович (Одеса: Фелікс, 2021)
У статті проаналізовано питання щодо визначення та порядку відшкодування шкоди, завданої за порушення їнформаційної безпеки. Сьогодні інформаційна безпека має важливе значення у сфері приватного права, окрім того чинним законодавством встановлено можливість відшкодування матеріальної чи моральної шкоди.
Гарган С. Ю. Відшкодування шкоди, завданої за порушення інформаційної безпеки / С. Ю. Гарган // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр. наук. конф. (м. Одеса, 10 грудня 2021 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; за заг. ред.д.ю.н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021.– С. 248-251.
Keywords: інформація; безпека; матеріальна шкода; моральна шкода; збитки; відшкодування шкоди