Правове забезпечення незалежності адвокатів - Кулага, В. В. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті досліджується принцип незалежності адвокатської діяльності. Детально розкриваються структурні елементи, за допомогою яких забезпечується незалежність адвокатської діяльності. Відображаються відомості щодо проблем реалізації зазначеного принципу під час виконання адвокатом своїх професійних обов'язків.
Кулага В. В. Правове забезпечення незалежності адвокатів / В. В. Кулага // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 154-157.
Keywords: адвокатська діяльність; принцип незалежності; складові елементи; нормативне регулювання; особливості реалізації; проблемні аспекти