Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Штучні нейронні мережі» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни «Штучні нейронні мережі» Глоба Лариса Сергіївна. 2. Глоба Л.С., Соловська І.М. Навчально-методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Штучні нейронні мережі» 2025. 3. Робоча програма «Штучні нейронні мережі» Глоба Лариса Сергіївна.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Штучні нейронні мережі» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32457