Логіка : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів - Григор’єва, Тетяна Ігорівна; Бакуніна, Олена Валеріївна (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Методичні рекомендації з курсу «Логіка» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з gроведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для студентів Міжнародного гуманітарного університету, які вивчають галузь знань – 05 Соціальні та поведінкові науки.
Григор’єва Т. І. Логіка [Електронне видання] : метод. реком. для самост. роботи здобувачів / Т. І. Григор’єва, О. В. Бакуніна ; Кафедра інформаційних технологій Міжнар. гуманітар. ун-ту. - Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025. – 65 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/29184
Keywords: cоціальні та поведінкові науки; психологія; розвиток логічного та аналітичного мислення; логіка; математична обробка та інтерпретації емпіричних даних; обґрунтування результатів психологічних досліджень; математична обробка